Омогућава Blogger.
недеља, 1. фебруар 2015.

Порука УВБ576

Највероватније је реч о некој тајној поруци руске војске, али без обзира на то, "Buzzer" је подстакао настанак бројних блогова и сајтова који су направили теоретичари завере с темом шта он заправо емитује

Stanica - Radio fantasma UVB-76 4625 Khz




Мистериозна радио станица позната под именом “Buzzer” емитује један исти сигнал и поруку већ више од 40 година, тачније од 1970.  Порука “У-В-Б-7-6″ прочитана је на карактеристичном руском акценту, а након ње следи серија кодова састављена од речи и бројева за које нико не зна шта значе.
Након што се прочита порука, карактеристично зујање радио фреквенције враћа се и траје неколико месеци. Многи људи су слушали поруку коју “Buzzer” емитује, али њена суштина и даље остаје тајна. Не зна се да ли је реч о некој руској војној тајни, или је у питању можда атмосферско истраживање.
“Буззер” је краткоталасна радио станица непознатог порекла. Иако се звук током година веома мало променио, он је увек укључивао карактеристично зујање, прекинуто непознатим гласом који прочита поруку.
Звук се емитује на фреквенцији од 4625 kHz, и свако ко жели може да га послуша. Годинама се сматрало да се порука емитује из града Поварово близу Москве, међутим у септембру 2010. године локација се променила. Она се сада налази негде у западној Русији.
Највероватније је реч о некој тајној поруци руске војске, али без обзира на то, “Buzzer” је подстакао настанак бројних блогова и сајтова који су направили теоретичари завере са темом шта он заправо емитује.
За сада ће порука остати тајна, а уколико желите, звук који “Buzzer” емитује можете послушати ОВДЕ.

Извор: DailyMail

0 comments:

Постави коментар

Претражи овај блог

Пратиоци

Ознаке